Piano verhuizen

Piano verhuizen en drie andere bijzondere spullen voor verhuizingen

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Spullen uitzoeken, kiezen wat er mee mag, alles inpakken en natuurlijk het verhuizen naar de nieuwe plek. Bij grotere verhuizingen wordt vaak een professionele verhuizer ingeschakeld. Soms moeten er ook bijzondere objecten verhuisd worden. Vaak zijn deze door de bewoners niet gemakkelijk zelf te verhuizen en 

daarom wordt een andere partij ingeschakeld. In dit artikel noemen we een aantal voorbeelden van zulke bijzondere objecten. 

Piano verhuizen 

Een piano is een kostbaar instrument. Het is groot, zwaar en heeft hoge aanschafkosten. En misschien wel het belangrijkste: vaak is een piano van grote emotionele waarde voor de eigenaar. Bij een verhuizing moet het instrument dan ook met grote zorg worden ingepakt en vervoerd. Ga je binnenkort ook een piano verhuizen? Kijk dan eens bij Flakkee Verhuizers. Deze verhuispartij is gespecialiseerd in de verhuizing van bijzondere spullen. 

Piano verhuizen doe je zo

Waterbed 

Een ander bijzonder object om te verhuizen is een waterbed. Het watermatras moet leeglopen, voorzichtig ingepakt worden en op locatie weer op de juiste manier gevuld worden. Als een waterbed niet goed vervoerd wordt is de kans groot dat het lek gaat of dat het dusdanig beschadigd raakt dat het vervangen moet worden. Wees daarom heel voorzichtig en vraag eventueel hulp aan een professional. 

Aquarium 

Een aquarium is misschien wel de grootste uitdaging om te verhuizen. Het is immers de vertrouwde omgeving van de levende dieren die erin zwemmen. Ze moeten daarom voorzichtig verhuisd worden. Daarnaast is het aquarium zelf groot en breekbaar. Het kan eigenlijk vrijwel nooit met water en vissen en al vervoerd worden. Ook voor aquaria is het daarom raadzaam om een verhuisbedrijf in te schakelen dat ervaring heeft met het verhuizen van deze spullen. 

Kunst 

Kunstliefhebbers die een verhuizing op de planning hebben staan zullen zich het misschien afvragen: hoe krijg ik mijn kostbare kunst heelhuids naar mijn nieuwe woning? Het kan bijvoorbeeld gaan om een schilderij of een (groot) beeld. Voor bijzondere kunst raden we daarom altijd aan om contact op te nemen met een verhuisbedrijf. 

Dit zijn slechts voorbeelden van bijzondere objecten die je tegen kunt komen bij een verhuizing. Er zijn natuurlijk nog veel meer spullen te bedenken die met grote zorg verhuisd

moeten worden. Een verhuisbedrijf inschakelen is wat dat betreft altijd een wijze keuze. Zo ben je verzekerd dat je kostbare spullen op de juiste manier op hun nieuwe plek komen te staan.