vriesdroog koffiemachine fortune

6 voordelen van een vriesdroog koffiemachine

Als je ’s ochtends wakker wordt wil je natuurlijk in een handomdraai genieten van een lekkere kop koffie. Vriesdroog koffie is de ideale koffie voor iedereen die direct van een geurig kopje koffie wilt genieten! Met een vriesdroog koffiemachine wordt er op basis van een gedroogd extract uit normaal gebrande koffiebonen heerlijke koffie gezet. Deze koffie is snel gezet, heeft een lekkere smaak en is erg gebruiksvriendelijk. Een ideale koffieautomaat voor bedrijven of kantines waar veel koffie gedronken wordt! Vriesdroog koffie wordt namelijk al binnen 8 seconden gezet. Benieuwd naar alle voordelen? Wij zetten de 6 grootste voordelen voor je op een rijtje.

Voordeel 1: De koffie heeft veel smaak en aroma

Vriesdroog koffie wordt gemaakt van verse koffie en is een instant product. Het proces van het maken van de koffie gaat als volgt. Er wordt een grote hoeveelheid sterke koffie gezet die na het zetten direct ingevroren wordt. Hierdoor blijven de smaak en aroma zo goed mogelijk behouden. Nadat de koffie ingevroren is wordt het verkruimeld tot kleine korreltjes. Deze korrels worden vervolgens naar een vacuümkamer gebracht waar al het vocht uit de koffie onttrokken wordt, zonder dat de koffie vloeibaar wordt. Het eindproduct is vriesdroog koffie vol met smaak en heerlijke aroma’s!

Voordeel 2: Je kunt in een handomdraai koffie zetten voor grote groepen

Doordat vriesdroog koffie een oploskoffie is kun je in een handomdraai een geurige kop koffie zetten. Je hoeft alleen maar een warme vloeistof aan de gevriesdroogde korrels toe te voegen. Hierdoor worden de korrels weer koffie. Er zijn verschillende vriesdroog koffiemachines op de markt die snel lekkere koffie geven. Met deze machines kun je snel en gemakkelijk ontzettend veel koppen koffie achter elkaar zetten. Ideaal voor op kantoor als je voor een grote groep mensen koffie moet zetten! De machines zelf zijn ook erg eenvoudig in gebruik en zijn daarnaast volautomatisch. Deze machines zijn ook erg onderhoudsvriendelijk en geven daarnaast geen afval. Hierdoor is er bijna geen omkijken naar de machine. Wel zo handig als er iedere dag veel mensen op een lekkere kop koffie rekenen

vriesdroog koffiemachine

Voordeel 3: Je hebt maar weinig koffie nodig

Vriesdroog koffie is sterk geconcentreerd waardoor je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt om koffie te zetten. Dit betekent dat vriesdroog koffie erg lang meegaat. De koffie is daarnaast ook extra lang houdbaar. Dit komt doordat al het vocht uit de koffie onttrokken wordt en doordat de koffie droog bewaard wordt. Je hoeft dus minder vaak koffie te kopen en kun extra lang van één pak koffie genieten!

Voordeel 4: Er is een grote variëteit aan koffie automaten voor vriesdroog koffie

Als je kiest voor een vriesdroog koffiemachine kies je voor een koffiemachine die ontzettend veel verschillende smaken koffie kan zetten. Zo zijn er verschillende aroma’s op de markt zoals karamel, chocolade, walnoot, vanille en zelfs bepaalde likeuren. Met de machine zet je een gepersonaliseerd kopje koffie voor iedereen. Iedere koffiemachine heeft zijn eigen voordelen, zo zijn er machines waar een kan onder geplaatst kan worden en zijn er machines die eenvoudig via een touchscreen bediend kunnen worden waardoor de smaak en intensiteit van de koffie aangepast kan worden. Als bedrijf heb je daarnaast de keuze uit veel verschillende aanbieders aan vriesdroog koffie. Daarnaast kun je bij deze aanbieders ook koffie opteren voor een eigen smaak en mengeling van aroma’s die je zelfs als eigen huismerk op de markt kunt brengen. Hierdoor kunnen niet alleen jouw collega’s, maar ook de mensen thuis van de eigen koffie van jouw bedrijf genieten.

Voordeel 5: De koffie is van hoogwaardige kwaliteit

Ondanks dat de koffie een instant koffie is die grote groepen mensen in korte tijd van een kop koffie voorziet is vriesdroog koffie een koffie van hoogwaardige kwaliteit. Dit komt mede door het proces waarbij de koffie wordt gemaakt, waarin alle smaken zo goed mogelijk bewaard blijven, en door de vele smaken die op de markt te vinden zijn. Ieder merk stel hoge eisen aan de kwaliteit van de koffie waardoor iedereen kan genieten van lekkere kwaliteitskoffie, zowel op het werk als thuis.

Voordeel 6: Ook beschikbaar in handige meeneemverpakkingen

Een ander groot voordeel van vriesdroog koffie is dat je de koffie niet alleen in vriesdroog koffiemachines kunt zetten. Zo kun je de koffie van jouw bedrijf of kantine ook in meeneemverpakkingen aanbieden. Hierdoor kunnen collega’s of klanten ook thuis genieten van een goede kop koffie, of de koffie meenemen op een zakenreis. Om deze koffie te zetten heb je niet per se een vriesdroog koffiemachine nodig, je hoeft namelijk alleen maar warm water of warme melk aan de gevriesdroogde koffie toe te voegen.